قیمت و خرید اینترنتی بهترین رادیو جیبی ارزان فلش خور دیجی کالا

رادیو یکی از انواع دستگاه های مخابراتی است که با استفاده از امواج دریافتی میتواند اخبار و گفته های دیگران را به گوش شما برساند. از گذشته تا به امروز، انواع مختلفی از راه های ارتباطی برای گسترش اطلاعات و خبرها و آگاه سازی مردم مورد استفاده قرار گرفته است. یکی از این راهها، استفاده از دستگاههای رسانه اجتماعی نظیر رادیو و تلیزیون است. هر رسانه ای تلاش میکند تا مخاطبین بسیاری را به سمت خود جلب کند و اطلاعات بیشتری را در اختیار آنها قرار دهد.

 قیمت و خرید اینترنتی بهترین رادیو جیبی ارزان فلش خور دیجی کالا

رادیو ، معرفی و راهنمای خرید بهترین محصولات موجود در بازار

رادیوها نیز از این قاعده مستثنا نبوده و از گذشته تا به امروز یکی از پر مخاطب ترین رسانه ها محسوب می شود. حتی با وجود روی کار آمدن کانال ها و تجهیزات فضای مجازی، بازهم رادیوها جایگاه خود را در میان مخاطبان حفظ کرده اند.

البته در برخی دوره ها نیز مخاطبان رادیوها کاهش پیدا کرده و طرفداران زیادی را از دست داده اند. اما ویژگی های خاص رادیو باعث شده تا مخاطبان جدیدی به سمت این نوع رسانه نیز جلب شوند. این دستگاه ها به عنوان نخستین رسانه صوتی، هنوز هم طرفداران زیادی دارند و مورد اسقبال بسیاری از مردم دنیا قرار میگیرند. جالب است بدانید که رادیوها جزو اولین و قدیمیترین دستگاه های رسانه جمعی محسوب می شوند.

تاریخچه اختراع رادیو

بسیاری از داشمندان و مهندسین در گذشته بر روی امواج مغناطیسی مطالعه کرده و تحقیقات زیادی انجام داده اند. از جمله این افراد میتوان به جیمز کلارک ماکس اسکاتلندی، برانلی فرانسوی، هنریشن هرتز آلمانی و الکساندر پوپوف روسی اشاره کرد. این افراد بر روی کاربردهای امواج الکترومغناطیسی، نوسانات الکترونیکی و امواج رادیویی تحقیق میکردند و دریافتند که میتوان از این اماج جهت انتقال اطلاعات استفاده کرد. اما سرانجام مارکونی ایتالیایی کار آنها را تکمیل کرده و از امواج بیسیم به عنوان یک وسیله‌ی ارتباطی استفاده کرد. وی در سال ۱۸۹۵ اولین خبر را از طریق امواج بیسیم و با استفاده از نمونه اولیه رادیو تا شعاع ۳ کیلومتری ارسال کرد. به این ترتیب اولین پیام بیسیم از طریق امواج منتقل شد.

 

انواع طول موج رادیویی

همانطور که میدانید، رادیو دستگاهی است که امواج را دریافت کرده و به صوت تبدیل و پخش میکند. این دستگاه ها میتوانند طول موج های سه دسته موج FM, AM و SW را دریافت کرده و در اختیار شما قرار دهند. در ادامه به معرفی این امواج میپردازیم :

  • تک موج یا FM: این دسته موج، جزو ضعیفترین امواج مغناطیسی به حساب می آید و دارای طول موج های کوتاه است.  به همین دلیل تنها میتوان در ایستگاه های محلی و درون استانی از آنها استفاده کرد. درواقع این تمواج برد کوتاه بوده و برای فواصل طولانی کاربرد ندارند.
  • دو موج یا AM : دسته موج AM دارای طول موج بلندتری بوده و میتوان برای فواصل طولانی تر از آنها استفاده کرد. این نوع امواج مخصوص استفاده در ایستگاه‌های درون و برون استانی هستند. البته کیفیت صوت دریافتی از این امواج کمتر از امواج FM است.
  • چند موج یا SW : این دسته موج میتواند فواصل زیادی را طی کرده و برد بالایی دارد. به همین دلیل میتوان از آنها در ایستگاه های بین المللی استفاده کرد.

 

انواع مختلف رادیو

رادیوها نیز مانند هر دستگاه دیگری در اشکال و سیستم های مختلفی ساخته میشوند. هر کدام از آنها قابلیت ها و توانایی های خاصی داشته و کارایی ویژه ای دارند. در واقع هر نوع رادیو به گونه ای بر اساس تکنولوژی های زمان خود ساخته شده و در دوره ای از فناوری به کار برده میشد. امروزه مدلهای جدید رادیوها تفاوتهای بسیاری با نسل های قبلی خود دارند و از سیستم های پیچیده تر و قویتری ساخته شده اند.

  1. رادیوهای لامپی : این نوع دستگاه ها جزو اولین مدلهای رادیو محسوب میشوند و تکنولوژی آنها به بیش از ۱۰۰ سال قبل بر میگردد. به همین دلیل دستگاه های ساختته شده با استفاده از این تکنولوژی دیگر کاربردی نبوده و تنها به صورت دکور و تزئین در خانه های متمولین و کلکسیون داران استفاده میشوند. البته به دلیل وجود لامپ های هالوژنی بسیار در آنها، ابعائ بزرگی داشته و فضای زیادی اشغال می کنند.
  2. رادیوهای ترانزیستوری : این نوع دستگاه ها نسل دوم رادیوها محسوب شده و در آنها سیستم های جدیدتری به کار برده شده است. در واقع در این دستگاه ترانزیستورهای بسیار کوچکتر جای لامپ های هالوژنی را گرفته است. به همین دلیل ابعاد این دستگاه ها بسیار کاهش پیدا کرده و سبک تر شده اند. این محصولات امروزه نیز کاربردی نبوده و جنبه تزئینی دارند.
  3. رادیوهای الکترونیکی : امروزه با گسترش فناوری و تکنولوژی، از سیستم ها و کیت های الکترونیکی در ساخت رادیو استفاده میشود. این نوع رادیوها قابلیت های متفاوتی داشته و میتوانند انواع امواج را دریافت نمایند. کیفیت ساخت این محصولات بسیار بالا بوده و ابعاد و وزن بسیار کمی دارند. البته این محصولات در اشکال مختلفی تولید شده و شامل طرح های قدیمی و جدید هستند.
  4. تلفن همراه : بله درست است، تلفن های همراه نیز نوعی رادیو هستند که از تکنولوژی بروز در ساخت آنها استفاده شده است. همانطور که میدانید، تلفن های همراه از امواج رادیویی جهت برقراری تماس استفاده میکنند. از طریق همین امواج نیز میتوان انواع طول موج ها را دریافت کرده و آنها را به صوت تبدیل کنید.
  1. رادیوضبط اتومبیل : اتومبیل ها نیز از دارای دستگاه های رادیوضبط خاص خود هستند و میتوانند انواع طول موج ها را دریافت کنند. سیستم این نوع دستگاه ها نیز همانند رادیوهای الکترونیکی است اما قابلیت های زیادی نیز در آنها گنجانده شده.

 

نکات مهم در هنگام خرید رادیو

  1. نوع محصول

در اولین قدم برای خرید انواع رادیوها باید به سبک زندگی و وقت روزانه خود توجه کنید. اگر بیشتر وقت خود را در خانه سپری میکنید، میتوانید از انواع رادیوهای الکترونیکی استفاده نمایید. اگر بیشتر وقت خود را در خودرو سپری میکنید، میتوانید یک رادیوضبط با کیفیت را خریداری نمایید. اما اگر وقت زیادی در روز از تلفن همراه استفاده میکنید. میتوانید از رادیو موجود در تلفن خود استفاده نمایید.

  1. نوع منبع انرژی :

همانطور که میدانید، رادیوها برای کارکردن نیاز به انرژی برق الکتریکی دارند و انوع منبع تغذیه برق نیز برای آنها در نظر گرفته شده است. برخی از محصولات با استفاده از باتری های قلمی روشن میشوند و برخی دیگر با استفاده از باتریهای شارژی کار میکنند. برخی دیگر از رادیو ها به برق شهری متصل میشوند و برخی دیگر از مولد های برقی تغذیه می کنند. بنابراین باید در هنگام خرید به نوع استفاده خود از محصول و سبک زندگی خود توجه نموده و سپس انتخاب کنید.

  1. قدرت دریافت امواج :

همانطور که گفته شد، رادیوهای امروزی میتوانند انواع امواج رادیویی را دریافت کنند اما برخی رادیو ها تنها می توانند یکی از دسته موج های FM, AM و SW را دریافت نمایند. بنابراین در هنگام خرید حتما به نوع امواج دریافتی توسط رادیوی مورد نظر دقت کرده و نوع امواج مورد نظر خود را مشخص کنید. سپس بررسی کرده که آیا دستگاه مد نظر میتواند امواج مورد نیاز شما را دریافت کند یا خیر.

  1. قابلیت های جانبی رادیو :

رادیوهای الکترونیکی، تلفن همراه و رادیوهای نصب شده در خودروها دارای قابلیت ها و امکانات جانبی خاصی هستند که میتوانند بسیاری از نیازهای شما را برطرف کنند. از جمله این امکانات میتوان به درگاه USB، ارتقا حافظه جانبی، بلوتوث، چراغ قوه، خروجی AUX و آنتن تلسکوپی اشاره کرد. البته هر کدام از این امکانات میتواند قیمت خرید را افزایش دهند. بسیاری از رادیوها نیز قابلیت پخش انواع فرمت های صوتی از جمله MP3, WMA و AAC را دارند. بنابراین میتوان با استفاده از آنها انواع موسیقی را پخش کرده و از شنیدن آنها لذت برد.

  1. قابلیت های ارتباطی رادیو :

برخی از رادیوهای موجود در بازار دارای قابلیت برقراری ارتباط با سیستم ها و گجت های مختلفی را داشته و درگاه هایی نیز برای آنها تعبیه شده است. از همین طریق میتوان به راحتی رادیوها را به دستگاه های هوشمن متصل کرده و از قابلیتهای متنوع آنها استفاده کرد.

  1. قیمت خرید رادیو :

همانطور که میدانید، فاکتورهای زیادی از جمله نوع محصول، قابلیتها و امکانات جانبی، نوع منبع انرژی، قدرت دریافت امواج و قابلیت های ارتباطی میتوانند در تعیین قیمت خرید رادیوها موثر باشند. بنابراین بهتر است قبل از خرید ابتدا میزان بودجه خود را مشخص کرده و سپس با توجه به قابلیتهای دستگاه و نیاز خود اقدام به خرید کنید. البته توصیه میشود به سراغ محصولاتی بروید که دارای گارانتی پس از فروش هستند. استفاده از گارانتی در هنگام بروز مشکلات میتواند بسیار کمک کننده باشد.

لطفا به این مطلب رای دهید
[Total: 1 Average: 5]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • خانه
  • تکنولوژی
  • قیمت و خرید اینترنتی بهترین رادیو جیبی ارزان فلش خور دیجی کالا