حذف پیام در اسنپ چت چطور انجام می شود

اسنپ ​​این هفته ویژگی جدیدی را اضافه کرد که در نهایت به شما امکان می دهد پیام های اسنپ چت Snapchat را که برای سایر کاربران ارسال کرده اید را حذف کنید.

پیش از این ، پیام های متنی ارسال شده به مخاطبین شما در Snapchat تا زمانی که هر دو طرف چت را مشاهده نکردند یا اگر آنها به مدت ۳۰ روز بدون بازدید باشند ، در گزارش پیام ها باقی می مانند. در گپ های گروهی ، پیام ها پس از ۲۴ ساعت حذف می شوند. همچنین یک گزینه برای پاک کردن کل مکالمه وجود دارد ، اما نه یک پیام واحد.

اکنون می توانید پیامی را حتی قبل از مشاهده آن حذف کنید ، که اگر یک پیام را اشتباه ارسال کرده اید یا نسبت به ارسال آن پشیمان هستید مفید خواهد بود.

حذف پیام در اسنپ چت

حذف پیام در اسنپ چت

  • آنچه شما باید انجام می دهید این است:Snapchat را باز کنید
    برای بازدید از صفحه دوستان ، انگشت خود را به سمت راست صفحه بکشید.
    ستون گپ را انتخاب کنید. لیستی از همه چت های موجود را مشاهده خواهید کرد.
    یک پیام جدید ارسال کنید یا پیامی را که قبلاً ارسال کرده اید انتخاب کنید.
    برای حذف پیام ، روی پیام ضربه بزنید و آن را نگه دارید.
    “حذف” را انتخاب کنیداکنون این پیام حذف شده است ، به این معنی که کاربران در گپ یک به یک یا در یک گپ گروهی قادر به دیدن آنچه شما فرستاده اید نخواهند بود. با این حال ، آنها متوجه می شوند که شما یک خط از متن را حذف کرده اید.

    اسنپ ​​می گوید که سعی در “حذف پیام از سرورها و دستگاه های دوستانSnapchat” است ، اما هشدار می دهد که “این ممکن است همیشه کار نکند ، مثل اگر کسی به اینترنت ضعیفی دسترسی داشته باشد یا برنامه قدیمی اسنپ چت Snapchat را نصب کرده باشد.”

    این یک مکانیزم مناسب برای حفظ حریم خصوصی است و به نظر می رسد با برخی از قوانین GDPR مطابقت دارد که به کاربران امکان کنترل بیشتر داده های خود را می دهد.

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *