قیمت و خرید اینترنتی بهترین سرخ کن خانگی بدون روغن پارس خزر ایرانی دیجی کالا

سرخ کن خانگی یکی دیگر از دستگاه های پخت و پز در آشپزخانه است که به منظور سرخ کردن راحت تره مواد غذایی به بازار عرضه شده است.

این دستگاه دارای یک ظرف تفلون و یک سبد جهت قرار دادن مواد غذایی است.

این دستگاه با استفاده از برق و حرارت تولید شده توسط المنت های حرارتی روغن درون ظرف گرم کرده و مواد غذایی را سرخ می کند.

در واقع این دستگاه بدون هیچ گونه نازیا مواد سوختنی کار کرده و تنها باید دو شاخه آن را به پریز متصل کرد.

 

قیمت و خرید اینترنتی بهترین سرخ کن خانگی بدون روغن پارس خزر ایرانی دیجی کالا

سرخ کن خانگی ، معرفی و راهنمای خرید بهترین سرخ کن ها در بازار

از مزیتهای سرخ کن خانگی می توان به سرعت بالا در سرخ کردن مواد غذایی مانند سیب زمینی و مواد پروتئینی مانند گوشت قرمز ماهی و مرغ اشاره کرد. اما متاسفانه این دستگاه برای سرخ کردن مواد غذایی نیاز به مقدار زیادی روغن داشته که همین امر می تواند موجب مصرف زیاد روغن و ایجاد خطر برای سلامتی شما باشد.

هما مزیت مهمی که این دستگاه ها به همراه آورده اند این است که با استفاده از آنها دیگر بوی مواد غذایی در آشپزخانه پخش نشده و سطوح کابینت برای اجاق گاز پر از خطرات روغن و ذرات غذا نمی‌گردد.

همچنین در مصرف گاز و برق مصرفی دستگاه های هواکش صرفه‌جویی شده و سرعت پخت مواد غذایی را به شدت کاهش می دهد و باعث کاهش زمان آشپزی در خانه می گردد.

زمان برای کسانی که در بیرون از خانه مشغول به کار هستند و یا وقت کافی برای آشپزی و تهیه غذا به صورت سنتی را ندارند بسیار مهم بوده، برای استفاده از سرخ کن خانگی می‌تواند در وقت و انرژی شما صرفه جویی کند غذا را به صورت آماده نماید.

انواع مختلفی از دستگاه های سرخ کن در بازار موجود است که در ظرفیت ها و قدرت های متفاوت به بازار عرضه شده و برندهای مختلفی این محصول را به بازار عرضه کرده اند.

بنابراین در هنگام خرید باید حتماً به نکات مهم و ضروری توجه کرده تا بتوانید دستگاه با قیمت مناسب و متناسب با نیاز خود را خریداری نمایید.

 

نکات مهم در هنگام خرید سرخ کن خانگی

۱) جنس بدنه دستگاه

جنس بدنه یکی از مهمترین نکات در هنگام خرید از زیر را در تعیین کیفیت کالا و قیمت خرید آن بسیار موثر میباشد.

به طور معمول شرکت های تولید کننده لوازم خانگی جهت تولید سرخ کن ها از استیل فولاد نرم یا پلاستیک فشرده استفاده می کنند.

به طور قطع محصولات تولید شده از جنس پلاستیک وزن کمتری دارند اما زیبایی محصولات ساخته شده از استیل بسیار بیشتر بوده و همخوانی بیشتری با دکوراسیون منزل ایجاد می‌کنند.

به طور کلی سرخ کن خانگی تهیه شده از پلاستیک یا استیل کاربردی تر بوده و طرفدار بیشتری نیز دارند.

۲) جنس ظرف دستگاه

اصلی ترین قسمت سرخ کن، ظرف درون آن است که وظیفه سرخ کردن را بر عهده دارد. جنس ظرف سرخ کن بسیار مهم است زیرا باید از موادی ساخته شده باشد که علاوه بر دوام و مقاومت کافی در برابر گرما، کاملا نچسب بوده و هیچ گونه ذرات یا مواد آلاینده از خود منتشر نکند.

همچنین باید بتواند حرارت را به طور یکنواخت به روغن منتقل کرده تا پخت خوب و کاملی صورت گیرد.

به طور معمول جنس ظرف درون دستگاه از تفلون نچسب تهیه می گردد.

۳) ظرفیت دستگاه

دارنده خرید سرخ کن خانگی حتماً به تعداد نفرات خانواده و مقدار موادی که به طور روزانه مصرف کنید توجه داشته باشید تا بتوانید دستگاهی را انتخاب کرده که ظرفیت و گنجایش متناسب با تعداد نفرات خانواده و میزان مصرف شما باشد.

۴) سبد سرخ کن

جهت قرار دادن مواد غذایی درون ظرف سرخ کن، سبد مخصوص ای طراحی شده که می توان مواد غذایی را درون آن گذاشته و به داخل روغن داغ هدایت کرد.

به طور کلی سبد سرخ کن به دو نوع آسانسوری و دستی تقسیم می شوند، اما در اکثر مدل های عرضه شده به بازار از از سبدهای دستی استفاده می گردد.

زیرا این سبد ها با استفاده از دسته جدا شونده به درون دستگاه منتقل شده و نیازی به سیستم بالابرنده و غیره ندارند. بنابراین علاوه بر کاهش قیمت تمام شده دستگاه، عمر و کارکرد دستگاه نیز بالاتر خواهد رفت.

علت این امر، طراحی آسان و ساده است که باعث می شود در طی زمان هیچگونه جرم و ذرات مواد غذایی به بدنه سبد چسبیده و باعث گیر کردن آن نشود. در نتیجه می توان براحتی سبد سرخ کن خانگی را از دستگاه خارج کرده و به طور کامل شستشو نمود و تمیز کرد.

سبدهای آسانسوری نیز طرفداران خاص خود را دارند اما آن را حاکم بوده و به دلیل ساختارشان، بعد از چند بار استفاده، ذرات مواد غذایی باعث گیر کردن بالابر آن می گردد.

۵) فیلتر سرخ کن

جهت جلوگیری از انتشار بو و دود ناشی از سرخ شدن غذا، قطعه ای بهنام فیلتر در این دستگاه وجود دارد که مانع از خارج شدن بو و دود می گردد و روغن های تبخیر شده اضافه را جذب میکند.

اما بعد از مدتی، این فیلتر ها باید تمیز شوند، بنابراین در هنگام خرید به سراغ دستگاه هایی بروید که فیلتر قابل تعویض دارند.

۶) چراغ آماده به کار

دستگاه سرخ کن خانگی معمولا دارای چراغ هایی به منظور نشان دادن آماده به کار بودن دستگاه و یا دمای دستگاه هستند. با استفاده از این چراغ می‌توان به راحتی متوجه شد که روغن درون دستگاه به دمای کافی جهت سرخ کردن رسیده یا نخیر.

۷) تنظیم کننده دما

در مدل‌های ارزان قیمت سرخ کن، جهت تنظیم دمای دستگاه، یک قطعه تنظیم کننده حرارت وجود دارد که بر روی آن درجه بندی های لازم جهت تعیین دما درج شده است.

البته برخی مدل های سرخ کن خانگی نیز دارای دکمه ها و تنظیمات بیشتری هستند که می توان متناسب با نوع غذا، درجه حرارت را به طور خودکار تنظیم کرد.

۸) طراحی و رنگ بدنه

همانطور که گفته شد محصولات بسیاری در بازار موجود است که در رنگ ها و اشکال مختلف به بازار عرضه شده اند، بنابراین می توانید با توجه به سلیقه و دکوراسیون آشپز خانه خود، به راحتی انتخاب مناسبی انجام دهید.

۹) قطعه شیشه ای درب دستگاه

سازندگان جهت راحتی کار مصرف‌کنندگان، قطعه شیشه ای درون درباره دستگاه تعبیه کرده اند که بتوان به راحتی از این طریق مواد غذایی را بازدید نموده و از وضعیت آنها مطلع شد.

توجه داشته باشید که وجود قطعه شیشه ای در سرخ کن ها می تواند بسیار کاربردی باشد.

۱۰) قیمت خرید

یکی از مهمترین موارد هنگام خرید سرخ کن خانگی، قیمت خرید آنهاست که با توجه به کیفیت، جنس بدنه و ظرف داخلی، ظرفیت و تکنولوژی های استفاده شده در آن تعیین می گردد.

برخی محصولات دارای گارانتی پس از فروش هستند که وجود گارانتی نیز مقداری قیمت خرید را بالاتر خواهد برد.

اما به طور کلی توصیه می شود که متناسب با نیاز خود و میزان مصرف روزانه مواد غذایی به سراغ دستگاه‌هایی برای وی کیفیت لازم را داشته باشند و قیمت آنها نیز متناسب با بودجه شما باشد.

نکات مهم در هنگام استفاده از دستگاه

در هنگام استفاده از سرخ کن خانگی حتماً به نکات زیر جهت دوام بیشتر و عملکرد بهتر توجه نموده و این نکات را رعایت کنید:

 

  • از روغن مخصوص سرخ کردن و روغن های رژیمی استفاده نمایید.
  • به هیچ عنوان مواد یخ زده و منجمد را درون دستگاه قرار ندهید.
  • بعد از هر بار استفاده از سرخ کن، حتماً ظرف روغن و فضای داخلی را تمیز کنید.
  • از دمای بسیار بالا جهت سرخ کردن حجم کم از مواد غذایی استفاده نکنید.
  • جهت سرخ کردن دستگاه از مقدار مناسبی روغن استفاده کرده و بعد از استفاده حتما روغن را خالی کنید.

انواع سرخ کن خانگی

سرخ کن های خانگی انواع مختلفی دارند که به طور کلی به سه دسته زیر تقسیم می گردند:

 

  • سرخ کن معمولی؛ که دارای یک مغازه روغن و یک المنت در زیر آن است و می تواند انواع مواد غذایی را به راحتی سرخ کند. قیمت مناسب، ظرفیت بالا، دوام و کارکرد زیاد از ویژگی های محصولات است.
  • مینی سرخ کن؛ نوع کوچک شده سرخ کن خانگی معمولی است که دارای ابعاد کوچکتر بود اما قابلیت ها را دارا می باشد.
  • سرخ کن بدون روغن؛ به گونه ای طراحی شده که با استفاده از حداقل روغن بتوانند حجم زیادی از مواد غذایی را سرخ نمایید. این گونه سرخ کن ها دارای سیستم حرارتی متفاوتی هستند و از هوای گرم جهت سرخ کردن استفاده میکنند و غذای کاملا رژیمی آماده می نمایند.

 

لطفا به این مطلب رای دهید
[Total: 0 Average: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • خانه
  • تکنولوژی
  • قیمت و خرید اینترنتی بهترین سرخ کن خانگی بدون روغن پارس خزر ایرانی دیجی کالا